Slow Desktop Upload

Comments

5 comments

  • Avatar
    Hunter

    @TimJebara

    We have created a support ticket and are reaching out to you :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mwiener1955

    I have the same problem. This device is not what i expected. It has taken over 48 hours of continuous connection to upload 17,000 photos. It runs for a bit and then freezes. I have to stop and restart to get it to continue. I had high hopes for this device but .....

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tim Jebara

    I did 27k pictures it took a month of stopping and starting. Worse is the fact that I can never properly connect to it with my phone. It's hit or miss. I think it's because the CPU and RAM are under powered and it can't handle the load.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Chris Patton

    Same issue here. Device is not what I expected at all. Blue lite had been blinking for 3 weeks. Takes wayyyy too long to load library on all devices! 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hunter

    @ChrisPatton

    Hi Chris! A blinking blue light means that the app either hasn't been setup or that it's waiting for you to respond to a message in-app.

    Here's a link to our LED Guide: https://help.getmonument.com/hc/en-us/articles/115001516254-LED-Indicator-Guide

    If you're having issues uploading from the desktop app, please send us a message to support@getmonument.com. We'll be happy to help! :) 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk